2009

December

17. december, sne og is kom til Danmark i store mængder og flot så det ud. Da Kasper blev hentet havde jeg Kamilla i bæresele og gemt under en dunpose. Det var lidt tungt (særligt med Kasper på kælken), men alternativet var at gå med barnevogn på vejen til børnehaven og det var jo ikke værre, end at jeg gjorde det igen.

16. december, spejlet får nissepigen til at smile igen.

11. december, Julemarked i Helsingør. Karrusellen var vist det mest interessante den dag. Den blev prøvet to gange.

8. december, billederne er taget i spejlet på vores badeværelse.

4. december, Vi prøvede at lave et julebillede med børnene.

November

25. november, juletur med mormor. Vi var også i Tivoli, hvor Kasper prøvede veteranbiler og karrusellen.

21. november, en ny udgave, når sutten ikke er i nærheden af Kamilla.

9. november, Kamilla og Kamilla m mor.

1. november, hun er da lækker :-)

Oktober

26. oktober, benene trækkes op under kroppen ved hver given lejlighed og i særdeleshed, når hun sover.

24. oktober, anløb til smil og der bliver spjættet med arme og ben.

18. oktober, en dejlig solskinsdag og en tur i skoven. Senere puttede ungerne (det var vist mest Kasper. Kamilla sov).

16. oktober, så var det tid til riddermarked på Tøjhusmuseet igen. Vi var der selvfølgelig. Årets plot var den estiske konge mod den danske og Dannebrog der falder ned fra himlen. Det var vådt og koldt, men det var vist kun mor og mormor der var ramt af det. Efter et par gode pandekager hjalp det, men blev først helt godt, da vi havde lavet pitstop i Illum med en kop kaffe/saftevand.

14. oktober, havde vi uventet besøg i skraldespanden. Udekattene fik en lille bid natmad. Kasper og Tina tog til Esrum, da der var arrangement i efterårsferien. Der blev bl.a. "brækket vildt", var mulighed for at lave snobrød, ryge ost, ride pony, skyde med bue og pil og meget andet. Kasper havde gemt et stykke snobrød til far :-)

2. oktober, Kamilla sover med og uden sut.

1. oktober, det første bad og efterfølgende strithår.

September

29. september, Stadigvæk med klør 5 i ansigtet, når sutten ikke er i nærheden. Kasper har fundet "nu-bliver-der-taget-billeder-af-mig"-smilet på igen.

25. september, et af de bedre billeder af Kasper.

23. september, tænk engang så lille bitte.

20. september, Ude at gå en lille tur og lave lidt havearbejde bagefter.

19. september, far og datter.

16. september, Er sutten ikke i nærheden, så finder tomlen frem til munden med resten af fingrene fint delt ud over ansigtet.

13. september, midt om natten fandt vi ud af, at Kamilla ikke kan leve uden en sut. Kasper er stadig stolt af sin søster.

12. september, "drengene" maler brændeskuret.

8. september, Hillerød. Den store dag hvor vi skal være forældre igen er kommet. Mormor passede Kasper den første nat. Kamilla, som den lille pige hedder, og Tina blev på hospitalet til d. 10. Kamilla blev født 50 cm lang og 3600 gr.

August

28. august, endnu en lille svinepind i haven. Da nabo har taget de to andre til sig bliver denne også afleveret til dem. d. 29. kommer der endnu et, så de har 4 at passe lige nu. De har fået deres egen lille have med hule og mad, så mon ikke de hygger sig.

24. august, på stranden i Gilleleje. Der blev ikke fanget andet end vand, men hyggeligt var det.

23. august, vi opdagede nogle små nuttede dyr i vores have. Pindgrislinger, som Kim kalder dem. 2 stk. på farten i løbet af dagen. De er også blevet set her d. 25., men om de stadig har deres mor er lidt uvist for os. Det lader til at de selv kan finde mad, for det er kun den ene, der gerne tager imod lidt der bliver sat til dem. Vi håber de overlever og bliver i området, for det har godt nok været godt mod snegle, at vi har haft et gående. Det midterste billede viser et pindsvin der beskytter sig mod kameraets klik, når der bliver taget et billede. De to sidste et forsøg på at vise en størrelse på de små (i forhold til spyflue på ryg og en arbejdshandske str. 9)

       

18. august, vi var på besøg hos onkel. Der ligger en legeplads nær hans lejlighed, så den blev brugt. Senere til gemmeleg. Der er lavet en smule censur på billederne, da jeg ikke skal være alt for upopulær ;-)

14. august, Kasper og jeg tog i en lokal fuglepark med mange forskellige fugle og lidt geder. Fuglene fangede vist ikke rigtigt, men gederne var spændende nok, selv om de også var lidt "farlige". Der skulle noget overvindelse til, for at han turde gå ned til dem. Ellers fangede et egern på stoffer (sådan så det ud sådan som det sprintede rundt i buret) og det vist gravide marsvin. Billeder af Ramses, Seti og Tiger kan ses under kattene, for der var også lidt at komme efter.

2. august, jeg beklagede mig over de manglende sommerfugle, MEN så blomstrede sommerfuglebusken og jeg skal da lige love for at der så kom sommerfugle og lidt dagsværmere.

Juli

Sommerferie, 21. juli i Helsingborg og Helsingør med Brostræde is. Isen blev dog afleveret for at der kunne leges med vand i springvandet. 22. juli hos Line, Julie, Freja og Mille. Vi så også de fine føl der er kommet.

   

23. juli, Zoologisk museum og stranden. 24. juli i Kirkelte.

   

Juni

20-21. juni, Riddermarked i Esrum. Ja, vi kom forbi begge dage og det var det værd. Kasper talte om det allerede fredag morgen, så han glædede sig en hel del og hans mor, tja, der er vel en årsag til, at der blev taget mange billeder....... Kim var med søndag, men blev vist ikke på samme måde blæst omkuld. Svenskerne invaderede os.

Kasper hyggede sig i "labyrinten" (urtehaven på klostret), kiggende på bueskytter midt i madpakkespisning og på skuldrene af far under falkeflyvning.

Falkoneren havde taget 6 fugle med igen i år. Den mest fotogene viste sig igen at være uglen med den daggamle kylling.

Og sidst med ikke mindst: et lille indblik i alt den kamp der også foregik (hestene er vist lidt favoriseret her og gode billeder af bueskytterne skal jeg vist træne lidt på). Hvad angår hestene, så havde den ene ridder lidt problemer med sin hest i forhold til vand. Søndag havde han skiftet til sort hest, så problemet var åbenbart ikke blevet løst om lørdagen.

1. juni, veterantræffet i Græsted blev lige som sidste år også til en lille veteran-tivolitur. Der ud over var "Bumle" (Tow Matter) der, en dykker i gammelt udstyr, der blev set motor cross løb for gamle maskiner og så var der et væld af gamle, flotte "fede" biler.

Maj

11. maj, Min nye tykke mave med ca 4 mdr igen. :-)

30. maj, med mormor i Vedbæk Havn.

April

10. april, Kasper er med i køkkenet for at lave pizza.

9. april, En tur til Frilandsmuseet, hvor der bl.a. blev trillet med æg.

6. april, skovtur i Gribskov. Jeg ved ikke, hvorfor girafferne var blevet sat foran gården, men et billede af dem måtte vi jo have.

Marts

21. marts, en tur i zoo. Vi så det nye elefanthus, hvor der bl.a. var mulighed for at blive fotograferet som kongelig.

4. marts, skulle have Kasper med fra børnehaven, men fik "udleveret" en farlig tiger.

1. marts, vi tog en tur til Gilleleje. Det var koldt og blæsende, men der blev da kastet lidt med sten i vandet.

Februar

21. februar, sne i rå stride mængder. Kasper i kælk, så et forsøg på at trække sin mor. Selvfølgelig fik vi også lavet en snemand, som udekattene var så "søde" at rive ned. Sjovt så det dog ud imens det stod på.

20. februar, fastelavn i børnehaven. Kasper ville være ridder og var stolt som en pave. Han kom også tidligere afsted, for han kunne slet ikke vente med at vise sit udstyr frem.

Januar

2. januar, bilerne havde fået "pels" på af frosten. lidt stemningsbilleder herfra: