December

28. december, Kim på arbejde, Kasper og Tina til Gilleleje med tog fra Græsted. Det var koldt og ikke noget vi kunne anbefale andre den dag. Støvlerne fra mormor blev sat på prøve.

25. december, Kasper lavede cirkus (klovn) i baghaven. Om aftenen var der ridderkamp ved køkkenbordet.

19. december, Kasper var Josef i krybbespillet børnehaven stod for i kirken. Der kommer nok flere og bedre billeder. Vi måtte ikke tage mere end 2-3 stk., fordi der var "fotograf på".

6. december, ud at hente juletræ med Tinas arbejde. Der var en spændende hest, Kim kaldte den godt nok en langhåret hund, men sådan ser man forskelligt på tingene. Kasper mente ikke, at to ture var nok, så det kan jo være, at han kommer til at blive en hestedreng. På vej hjem faldt han i søvn og undervejs, som huen faldt længere ned i øjnene på ham, blev vi lidt nervøse for, om det var den rigtige der var kommet med. Vi prøvede at tage billeder af Kasper og Seti, men det virkede ikke rigtigt som om Seti var med på ideen.

November

23. november, en lille gåtur i det gode vejr. Kasper mente vi skulle se på tog, så en lille 6 km blev det til. Og han klarede det næsten uden brok. Inden vi nåede så langt skulle han lige lave sneengle, lege på frosne vandpytter og klatre på træstammer.

Oktober

25. oktober, Kasper og Tina på Esrum Kloster. Frem til 19. april er der en udstilling, som hedder "Troens vej". Og når nu det kun koster kr. 40 for en voksen..... Der er også lidt for børn og barnlige sjæle, for vi sloges da med sværd i "Jonsborg".

18. oktober, Tøjhusmuseet havde besøg af www.modulusevent.se  som også var i Esrum, da der var riddermarked der, så Kasper og jeg tog mormor med til en oplevelse. Og det var lige så godt som forventet.

Herolden kom med mange gode kommentarer, opvisningen var super. De kan helt klart deres kram. Den frivillige fra publikum var godt nok af halm og de vilde "svin" der blev jagtet, var vist heller ikke helt levende. Men fantastisk, så mon ikke vi også er der omkring Pinse, når der er riddermarked i Valby?

September

19. september, efter at have haft 9 børn fra børnehaven på besøg skulle der jo lige støvsuges. Kasper så støvsugeren og sagde: Fødselsdagsbarnet må godt støvsuge. Man ville være godt tosset, hvis man havde afvist hjælpen. Og det blev gjort grundigt.

13. september, veterantog for børn i Græsted. Og vi var der selvfølgelig. Stilen var lagt, da vi kom, for da så vi lokomotivet der kørte til Gilleleje. Der blev prøvet et lille tog, "Thomas" tog og et disel til Mårum og retur fra 1952.

6. september, Til høstmarked i Humlebæk. Halmen var det der trak mest, men gyngen og den selvopførte "kogeø" var også gode.

August

23. august, Skal vi underdrive og kalde det en lidt fugtig dag til Sjællansstævne på Hedeland? Vi var våde fra inderst til yderst, men hyggede os alligevel. Kasper fik faktisk først våde bukser, da vi skulle hjem, for da fandt vi ud af at der var kommet vand mellem gummistøvler og regnbukser, men ikke I gummistøvlerne. Det er tydeligt at se, hvordan vandet er kommet ind....... Åh ja, for resten er det Line på Elding og Maria på Sigga vi var taget afsted for at se.

3-4. august, en tur til Als for Kasper og Tina. Mormor hjalp med sandslottet.

Juli

24. juli, bedre vejr og endnu en strand, men denne gang i Gilleleje.

23. juli, en tur til Helsingør i Øresundsakvariet, stranden og en hoppepude på havnen. Og ja det var gråvejr, men efter at have dyppet tæerne første gang, så var vandet ikke så koldt. Der var nogle der var helt i, men det syntes vi alligevel var at overdrive.

22. juli, en tur i cirkus. Da Kasper blev spurgt på vej hjem, hvad der var bedst var svaret: Rutschebanen. Ikke lige det forventede svar for der var motorcykler, klovner, kung Fu, dyr og meget andet.

21. juli, Kasper fiskede efter katte. Det var mest Ramses der bed på.

20. juli, vi havde besøg af onkel Brian. Der blev leget med racerbane og om aftenen dukkede der en regnbue frem.

13. juli, til Bakkefest i Gilleleje. Der var ikke så meget der fangede, men kålormen og den oppustelige ruchebane var lige noget der kunne bruges.

6. juli, Vel hjemme igen sov Kasper rævesøvn og Kim fik kærlighed af Ramses.

4-6. juli, Kasper og jeg tog med mormor til Als. Oldemors sommerhus er ikke blevet solgt, så det boede vi i. Overraskende var det at Kasper var klar til at kaste sig ud i bølgerne. Han har ellers ikke været så vild med bølger, siden flyvebådenes bølger kom som en overraskelse sidste år. Vi var i Danfoss Univers, men Kasper var nok lige lidt for lille til det.

Juni

28. juni, Kasper og jeg tog til Nørregaard lidt fra Helsinge for at møde Line og pigerne, Maria og Sigga. Maria og Sigga skulle konkurrere og det gik helt fint med en delt 2. plads. Freja og Kasper legede og hilste på Sigga efter overrækkelsen. Vi mødte også Marie-Louise, lederen i børnehaven, hun havde hvalpe med. Og så lidt stemningsbilleder.....

22. juni, Middelaldermarked ved Esrum Kloster mellem bygerne. Vi så ridderturnering med ridder Reinhardt mod den onde "Bastard". Desværre vandt Bastarden, så vi må leve i frygt og med forhøjede skatter J. Der var en falkoner, hvis ene ørn tog en due der tilfældigvis sad i et træ, så var den færdig med at optræde for den dag. Til gengæld fik falken lov at flyve et par gange over publikum. Billedet er ikke så godt, men viser hvor lavt den kom inden den til sidst slog ned. Det sidste vi så var opvisning af tempelridderne fra Arn-filmene. For hesteinteresserede er den ene en spansk blanding, super lækker hest.

10. juni, Den fjernstyrede bil er ude at køre for første gang. Stort hit hos knægten, så mange tak til Line og fam., selv om den måske var lidt svær at give slip på for Kristian J

6. juni, på besøg hos Line og fam. Kasper var så heldig at få en fjernstyret bil med hjem.

Et hus skifter udseende

Før (mæglerens billeder):

Under (start juni):

   

Maj

25. maj, onkel står for indoktrinering af floorball.

24. maj, en tur i ZOO. Dyrene nød generelt solen. En rolig "misser" der nyder solen, men så åbner øjnene og pludselig ses det 3-400 kg. rovdyr tydeligt. Tigrene sloges igen og lignede derefter to kælemisser. Lamaen lå mærkeligt, kænguruerne krammede og Kasper var på løbebane, legeplads, kaninhule og hos gederne.

12. maj, Veterantræf i Græsted. Der var mange sjove biler, særligt en fik faderens opmærksomhed og "lille røde traktor" Kaspers, og et lille tivoli. Om eftermiddagen, var vi en tur i skoven, hvor Kasper legede kylling.

10. maj, en skovtur, som Kasper har talt om i 2 måneder nu. Og den blev et hit. Holdt i Dyrehaven lige ved Bakken og så blev vi jo nødt til at gå ind på den "store legeplads".

1. maj, så er skoven blevet rigtigt spæd lysegrøn. Det krævede lige en lille gåtur. Kasper kørte vildt med klapvognen og vi "mødte" uglen.

April

30. april, Kasper og Tina tog til Brede. Det vigtigste var vist, at vi kørte med tog, men en lille tur på Frilandsmuseet blev det da til.

25. april, Efter en hård dag i børnehaven er det en lille tiltrængt lur. Billedet af andemor med 15!! ællinger er taget d. 27., da vi talte dem den 1. maj, var der kun 9 tilbage. Tankevækkende.

  

19. april, I haven med sæbebobler.

18. april, en tur på stranden med madpakke i det gode vejr. Nede ved vandet var det bare lidt koldt, for det blæste.

13. april, der males til den store guldmedalje.

5. april, Super lækkert vejr på Kaspers café, til den skulle der bages boller og efter en lang dag var det godnat.

Marts

24. marts, Så kom sneen sørme også, fuglene flokkedes om maden og straks skulle der skovles sne.

18. marts, efter en lang dag er der ikke noget som en gåtur i solskin med Kasper. Sne har der ikke været meget af, så det skal da udforskes.

14. marts, en lille gåtur. På halvvejen begyndte det at regne, så jeg nåede at blive godt våd. Kasper sov en del af turen og var godt pakket ind under klapvognens regntøj.

8. marts, Super lækkert vejr i dag, så vi var en tur i skoven. Jeg ved ikke hvorfor, men huen skal vendes omvendt. Måske det var hestenes første dag på stor fold.

3. marts, det er hårdt at være i børnehave og ikke få sovet. Så det skal indhentes, når man kommer hjem.

 

Februar

25. februar, efter en 0-huller tur hos tandlægen tog Kasper med mor en tur i ZOO. Vi ved ikke helt hvad der gik af rovdyrene, men der var brøl i løverne og tigrene. Måske er foråret kommet? Hos tigrene var mor i hvert fald sur over et eller andet. Far fik en lidt skadet pote og en masse kærlighed af ungerne.

9. februar, Kasper er et smut ude at lufte sin traktor.

3. februar, store puslespilsdag. Det er 3. gang han har fat i et puslespil han fik til jul. Det er vist lidt af en udfordring.

2. februar, En tur i skoven med Kasper, hvor vi stødte på en musvåge. Den var ikke helt tilfreds med forstyrrelsen, men det kunne vi ikke tage os af.

1. februar, Fastelavn i børnehaven. Pædagogerne fortalte at han havde gået meget op i det. Han havde da også stadig udstyret på, da jeg hentede ham.

Januar

20. januar, I haven med gravkoen.

27. januar, en tur ud at gå i skoven. Cyklen var med, men blev mest trukket.