Januar.

Mere sne. Vi besøgte Line og fam, men hejren er godt nok fra Nærum.

Kasper fik leget med katte, prøvet skjorte, blev kildet, sad i kasse, kom i bad og stod selv ud af sengen (tremmeseng). Det sidste gav et mærke i panden.

Februar.

Selv om Seti er godmodig ser han lidt mistroisk ud engang imellem. Han vælger blot at gå sin vej, når det bliver for meget. God sne stadigvæk og en tur rundt om søen med mormor blev det til. Kasper fik en gyngeelefant og vi blev ringet op, at vi skulle hente den lille bokser (han havde øjenbetændelse)

Marts.

Stadigvæk med sne, men det er også så fint når det ligger der. Det er godt at være klar til sæsonen, når solen kommer, så der prøves solbriller.

April

Kasper hjælper mor i køkkenet med at bage boller. Læg mærke til den næseskade han fik, da han fejede neden for opgangen. Det er farligt at lave noget.

Maj

I maj skete der lidt af hvert.  Vi var på legepladsen bag blokken i Nærum, vi var ude at gå i skoven, på besøg hos oldemor på Als og Kasper prøvede Kims og mine badesutter.

Juni

Hele familien er en tur i ZOO og Kasper fandt ud af at bygge togbane.

Juli

I ZOO med mormor, med kasket og solbriller,, til fødselsdag hos oldemor med mormor og onkel Brian, ved badebassin i haven og hos farfar og Oma  på Sjællands Odde.

 

August

På besøg hos Line, på legepladsen i haven, på Øresundsakvariet, i ZOO, Lalandia og messe i Bellacentret.

September

Vi var til åbent landbrug og holdt selvfølgelig 2 års fødselsdag.

Oktober

Vi var bl.a. på besøg hos oldefar og Lilian.

November

Få billeder, men her bliver der leget  med modellervoks.

December

En dejlig julemåned med nissehue, efter julemærkemarch og 22. december.