2013

Oktober

26. oktober, en tur på stranden for at samle sten. Senere blev nogle af dem malet.

16. oktober, en skovtur men en anden runde end vi plejer. Vi prøvede noget nyt og lavede græskarlygte.

6. oktober, En tur i skoven og vi mødte en MEGET kælen kat. Mønsteret ligner en vi har mødt før og den blev døbt "kælepotte" og vi mødte et dødt "snørebånd".

September

29. september, skovtur.

22. september, Kaspers fødselsdag holdes.

19. september, Kaspers fødselsdag og den smukkeste regnbue. 20. september, mosekonebryg.

11. september, det nærmer sig, at Pølse og Flæskesteg fra børnehaven bliver hentet til slagtning, så vi skulle selvfølgelig lige have et billede af dem. Der kommer nye grisebasser i 2014 - første tanke om navnene er efter sigende Bacon og Postej.

10. september, så kan skoene heller ikke få lov at være i fred.

8. september, Kamillas fødselsdag. Solen skinnede, men det blæste, så lysene fik hun lov at puste ud efter aftensmaden.

August

24. august, isvejr igen.

17. august, Nationalmuseet holdt Vikingemarked. Vi tog derind, men der hvor vi brugte mest tid var på Kultorvet. Der var et godt springvand, hvor ungerne legede både på vej til og fra Nationalmuseet. Kasper og Kamilla fik lov at komme ombord på det ene vikingeskib. Jannick prøvede det i Nationalmuseets børnemuseum. En lille sjov historie til turen på Kultorvet.... Kasper og Kamilla var jo ikke de eneste børn på springvandet, men de blev brugt som baggrund for en historie om feriepenge i nyhederne kl. 18.30. Og ja, man skal vide, at det er dem.

8. august, d. 7. sagde de i vejrudsigten, at resterne af et slemt uvejr fra Tyskland og Frankring ville passere Danmark næste dag. Ingen af os havde bemærket noget om natten, men det så da lidt ildevarslende ud, da fronten herunder nærmede sig. Det blæste pænt op og regnen havde godt smæk på. Et par minutter på den måde, så aftog vinden og vi havde lidt tung regn. Det første billede er taget kl. 6.26, det sidste kl. 6.30.

6. august, tilbage efter indkøring af Jannick i vuggestue og afhentning af Kasper ved fodboldskole. Det var varmt, så vi var nødt til at få en is og endelig igen en chance for at få et billede af alle 3 :-) Om aftenen gik vi efter lyden og så en mejetærsker der høstede raps.

3. august, en tur til Pederstrup med mormor. Kasper var ikke med, han var hos onkel Brian. Jannick var meget optaget af at jagte ænder.

Juli

30. juli, Besøg på jagt- og skovbrugsmuseet i Hørsholm med mormor. Det blev set på nul komma 5. De voksne kunne godt have brugt mere tid der.

29. juli, ZOO blev besøgt sammen med mormor. Først forbi det nye Flamingo-/ibisområde og et kort hold ved løverne. Kasper sage, da de havde set løvernes konge og at den havde lagt sig på en af de andre løver..... En anden sjov oplevelse: I den ene abegrotte var der blevet sluppet to skildpadder løs. Det kunne aberne ikke lige håndtere. Det var ret specielt at gå under isbjørnen, der svømmede. Jannick var fuldstændigt optaget af Tapiren.

28. juli, Kamilla i Danmarkstrøje og nederdel - skræmmende hvordan hun lige pludselig ændrer udseende. Badebassin med fuldt udstyr.

26. juli, Kim har lavet legehus i haven og en træt Kamilla sover til middag. Vi tror det er varmen, der driller hende.

24. juli, en tur i BONBONland med mormor. Første gang men ikke sidste.

22. juli, en tur på stranden i formidabelt vejr med mormor.

7. juli, grise- og geddepasser i børnehaven. En lille sjov historie i den forbindelse: søndag var det varmt allerede, da vi tog ned til dyrene. Flæskesteg og Pølse skulle have "rigeligt vand". Så jeg sagde til Kasper, at han skulle kigge efter og når de løb over, så skulle vi slukke. Jeg fodrede gedder imens. Da Flæskesteg opdagede, at der var vand FORAN truget gryntede han, rodede i jorden og lagde sig i mudderet. Jeg foreslog så, at de da skulle have lidt vand i det der lignede et udtørret vandhul lidt inde i folden, så vi tændte for vandet igen og imens Kasper stod og vandede vandhullet gik Pølse roligt over imod vandhullet, MEN Flæskesteg begyndte at løbe. Det så sjovt ud og jeg stod i mit stille sind og håbede, at Kasper IKKE fik vendt sig om. Jeg tror han var blevet forskrækket over at se en stor gris komme løbende. De to sidste billeder er fra "vandhullet".

Vejret fortsatte med at være godt, så der kom solcreme på og badebassinet kom i brug.

Juni

20. juni, stort drama i Mårum. Svalereden faldt ned. Storm P. har ikke levet forgæves. På nettet står der, at man med held kan anbringe en nedfaldet rede i en papkasse med et par cm front og hænge den op med et par søm. Det blev til en kurv og krydsede fingrer for at det holder til ungerne kan flyve. Der er 4 tilbage af de 5. Tiger var i øvrigt ret interesseret og det var Kamilla også. Lige pludselig havde hun fat i den døde unge. Vejret opfordrede os til is og vandpjask.

14.-17. juni, Lalandia Billund og Legoland. Kasper fik kørekort. Vandet var et hit på flere niveauer begge steder. Der er vist flere, der håber det bliver en tur til. Kamilla har stadig armbåndet på og spørger, hvornår vi skal i sommerhus igen :-) Visse steder i Legoland var igen favorit to år efter. Det er i øvrigt sjovt at se, at der i Miniland også bliver lavet lidt om. Lalandias center blev det også et par billeder af. Kamilla sang på amfiteateret den ene dag i ventetiden. Det blev ikke til billeder inde fra badelandet, men et enkelt billede af alle de store rutschebaner set uden på bygningen er det da blevet til. Kasper fløj med Brian fra Billund og Tina var fascineret af at flyvemaskinerne var så tæt på.

1. juni, En dejlig dag med sol og vandpjask.

Maj

19. maj, der gynges.

17. maj, Vaklende skridt i stuen.

6. maj, mor og Kamilla på egoisttur til Dyrehaven og Bakken.

April

28. april i Humlebæk. Kasper spillede fodbold med onkel, Jannick, Kamilla og mor på sidelinien.

Marts

29. marts, 1-års fødselsdag.

24. marts, mor og Kamilla på stranden.

23. marts, de to drenge.

17. marts, Tiger tiltrækker sig altid opmærksomhed.

3. marts, en Lu Bastogne smager godt nok godt i hele hovedet.

Februar

28. februar, Et lille dejavu. Mærkeligt som skuffer og skabe altid skal tømmes i en periode af barndommen. Og så er der kommet to små pløkker i undermunden.

10. februar, fastelavn i forsamlingshuset med en Roligan, en tiger og en ridder. Ridderen blev kattedronning.

Januar

20. januar, så kom næste skridt i udviklingen. Jannick rejser sig ved de små børnestole og i tremmesengen.

15. januar, vinteren kom igen med glimtende sne og frostgrader. Fuld fart på Jannick. Han har ikke rejst sig endnu, men laver da de forberedende øvelser til det.

13. januar, en tur i skoven. Første tur for Kamilla med hendes nye cykel. Hun var lidt utilfreds med at Kasper "vandt" hele tiden.