2011

December

28. december, Kamilla skærer kartofler til biksemaden. Og ja, en del røg i munden.

26. december, Kamilla foran fjernsynet.

19. december, Kasper og Kamilla bagte peberkager.

14. december, vores små nisser.

10-11. december, fuld fart på Kim og isætning af vinduer. Billederne er fra salgsopstillingen i 2007, Kims malerarbejde i 2008 og nye vinduer i år.

                                          

November

2

Oktober

22.+23. oktober, Kristian hjalp med at få sat de to døre i og SIKKE EN FORSKEL. Kim gik hele søndagen og dækkede af udvendigt. Før/efter billeder: Terrassedør ude, inde, bagdør ude, inde

21. oktober, riddermarked igen.

16. oktober, Riddermarked på Tøjhusmuseet. Vores svenske riddere er tilbage på dansk grund. I år havde de så fundet på en fejde mellem Hvide og Rane. Med "lån" af publikum, da kvinder ikke måtte deltage i dysten. Undervejs rejste Kasper sig og råbte, at "de andre snyder", han fik ret af "herolden" i vores ende.

2. oktober, Kamilla med ny hårdims.

August

9. august, stranden i Tisvildeleje. Gilleleje blev besøgt d. 4.

2. august, på besøg i farfars sommerhus.

Juli

26. juli, leg i haven.

9. juli, 2. lørdag i juli er der kuldsvidning nær Duemose station. Vejret var godt, så vi tog ud til det i år. Spændende, men måske ikke noget der bliver besøgt igen næste år. Der var dog flere der tog det som familieudflugt kunne man se. Der var guidede ture og om aftenen tænder de op i grillen og der kommer spillemænd, så ideen er jo god nok. Tror bare der er for meget krudt i ungerne til konceptet J

3. juli, Kim malede og fandt to sommerfugle af en art.

Juni

28. juni, Kasper og mor tog i Tivoli og lod Kamilla og far være hjemme. Vi købte turpas og gik så til Rasmus Klump legepladsen. Derefter blev det til 12 ture i Rutschebanen (kontrollørerne endte med at sige "hej igen"), en tur i Baljerne, veteranbilerne og den flyvende kuffert. Mon ikke Piratskibene også lige gav 4 ture. Trætte var vi i hvert fald begge to efter 4½ time.

19. juni, Middelaldermarked i Esrum, det regnede i bygeform, men det var ikke værre end at det var hyggeligt alligevel.

16. juni, pastadag og sørme om det ikke blev til et bad bagefter.

12. juni, Veterantræf i Græsted med bl.a. traktorer, som Kamilla var bidt af (selv om vi ikke helt forstår den brede benstilling), store arbejdsheste der toppedes og var rolige, Tivoli og første gang for Kasper i "hoppe-gynge" for store børn og voksne.

6. juni, lyn og torden over Mårum, der i glimt gjorde nat til dag. Kim tog billeder, børnene sov og Tina gemte sig under sengen.

2. juni, Kasper hjælper Kamilla med at tegne.

April

15. april, Kamillas yndlingsbeskæftigelse for øjeblikket: prøve at tage tøjet af dukken og give den det på igen. Det driller, for der er stropper i bukserne.

18. april, en tur ved Vejer strand. Vi troede, at vi skulle se havet, men der var en anelse havgus.

19. april, en tur til Hvide Sande, hvor vi var på akvariet. Vi stoppede ved stranden på vej retur. Der var bedre held med at se vandet og så skulle der kastes med sten.

20. april, LEGOland - det faldt i god jord hos Kasper. I særdeleshed det der i Kaspers verden blev kaldt "vinde et søslag" (Pirate Splash Battle). Når man har en som Kasper, kan det godt anbefales at tage skiftetøj med J. Han var til at vride og brugte vist noget der ligner et par timer der. Billederne taler vist for sig selv.

Marts

23. marts, Kamilla prøver Kaspers støvler.

Januar

9. januar, Kamilla leger med refleksvest.

27. januar, Kasper var med mor på stranden. Det var en lidt speciel oplevelse, for det var grødis i havet. Hyggeligt var det. Da Kamilla blev hentet, havde hun været i nærkontakt med et varmeapparat i vuggestuen.